1252491611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Protonesta tuli Vakka-Suomen Puhelimen tytäryhtiö

Uusikaupunki myi 62.275 euron Protone-osakepottinsa VSP:lle. Muut osakkeistaan luopuneet osakkaat olivat Forssan Seudun Puhelin ja Protonen toimitusjohtaja Kari Heikkilä. Uudenkaupungin puhelinvaihteen ulkoistaminen siirtyi näin Vakka-Suomen Puhelimelle, joka oli aikaisemmin Protonen osaomistaja.

UU 9.9.2009 - Vakka-Suomen Puhelin Oy (VSP) on ostanut Protone Oy:n koko osakekannan. Kaupan jälkeen Protonesta on tullut Vakka-Suomen Puhelimen tytäryhtiö ja se kuuluu VSP-konserniin.

Nyt muodostetulla tiiviillä yhteistyöllä uskomme olevan merkittäviä synergiahyötyjä asiakkaillemme ja koko konsernin kehitykselle, toteaa VSP:n toimitusjohtaja Seppo Kaskinen. Protonen toiminta tulee olemaan olennainen osa konsernin kehitystä ja kasvua.

Uusikaupunkilainen Protone jatkaa toimintaansa ja kehitystään oman kasvustrategiansa mukaisesti. Yhtiö on perustettu vuonna 2001.

-Tällä hetkellä Protone työllistää lähes sata henkilöä, kertoo sen toimitusjohtaja Kari Heikkilä. Protonella on toimipaikat Uudessakaupungissa (33 työntekijää), Hämeenlinnassa (40), Tampereella (7), Helsingissä (myynti) ja Forssassa (2). Yhtiö kaavailee 10-15 uutta työpaikkaa vuoden kuluessa.

Protonen liikevaihto tulee tänä vuonna olemaan yli kolme miljoonaa euroa ja alkuvuoden kasvu on ollut lähes 70 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Nykyisessäkin suhdannetilanteessa ovat näkymät yhtiön kasvulle ja toiminnan laajentumiselle erittäin hyvät. Yhtiön noin 300 asiakasta muodostuvat erilaisista julkishallinnon organisaatioista ja yrityksistä, esimerkiksi Uudenkaupungin kaupunki, Vakka-Suomen Osuuspankki, Vakka-Suomen Voima, Lippupalvelu, Leaf, Finnvera, Iittala, Shell ja Kuurojen tekstipuhelinpalvelu.

Puhelinvaihdepalvelujen lisäksi Protone on erikoistunut vaativaan, yrityksiin kohdistuvaan telemarkkinointiin, tutkimushaastatteluihin sekä asiakas- ja help desk-palveluihin. Kuluttajiin kohdistuvaa telemarkkinointia tai puhelinmyyntiä yritys ei tee. Protone maksaa työntekijöilleen kunnollisen kiinteän tuntipalkan.

VSP on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tietoliikenne- ja tietotekniikka-alan konserni, johon kuuluvat emoyhtiön lisäksi Innotele Oy, Teknomeria Oy, Kalantiväylä Oy, TDC Song Partners Oy ja uusin ostos Protone Oy.

VSP-konsernin kuluvan vuoden liikevaihdoksi arvioidaan noin 16 miljoonaa euroa. Contact center palveluihin erikoistunut Protone Oy:n liikevaihdoksi on budjetoitu tälle vuodelle 3,0 miljoonaa euroa.

Puhelinvaihteensa Protonelle ulkoistanut Uusikaupunki myi 62.275 euron Protone-osakepottinsa Vakka-Suomen Puhelimelle. Muut osakkeistaan luopuneet osakkaat olivat Forssan Seudun Puhelin ja Protonen toimitusjohtaja Kari Heikkilä.

Katso puhelinvaihdepalvelua

http://www.protone.fi/inbound-video/